SFC-alue

Lohenpyrstö sijaitsee Mikonkarissa Raahessa, aivan meren rannassa kovapohjaisella merenrantaniityllä. Alue on avoinna ympärivuoden. Isäntäpäivystys 1.5. – 30.9., muina aikoina toimimme omatoimialueena. Isännän tavoittaa numerosta 044 716 7803. Sähköpostiosoitteemme on info@lohenpyrsto.fi

Lohenpyrstössä on kolme huoltorakennusta
Uusin huoltorakennuksemme otettiin käyttöön keväällä 2022 ja joka sijaitsee heti pääportin tuntumassa. Rakennuksesta löytyy toimisto, kioski, saniteettitilat, sekä tilaussauna.

Keskimmäisestä huoltorakennuksesta löydät keittiön ja saniteettitiloja (myös inva). Lohenpyrstön kuuluisa puusauna patioineen sijaitsee myös tässä rakennuksessa vain muutaman askeleen päässä uimapaikasta. Kesäisin saunomaan pääsee yleisillä saunavuoroilla joka päivä.

Isoin huoltorakennus, Lohenpirtti, on valmistunut kesäksi 2014. Lohenpirtissä on iso sali tanssilattioineen ja karaokelaitteineen, nuorisotila Vilipertti, pyykkihuolto- ja saniteettitilat. Lohenpirtin päädyssä sijaitsevat myös ajokaivo ja vesipiste.

Lohenpyrstön leirintäalue
Alueella on 182 sähköistettyä auto- ja vaunupaikkaa, joista osa on varustettu kWH-mittarilla. Paikkoja on myös aivan rannan tuntumassa merinäköalalla. Ulkoilijoille Mikonkarin ympäristöstä löytyy mm. luontopolku lintutorneineen ja kävelymatkan päässä sijaitsevasta kalasatamasta voit sopivaan aikaan ostaa tuoreet kalat tai valmiiksi käsiteltynä. Raahen keskustaan on noin neljä kilometriä, jonka matkan voit taittaa vaikkapa käyttöösi tarjoamillamme polkupyörillä. Lohenpyrstössä on tasokas lasten leikkikenttä, jonka monipuoliset välineet houkuttelevat perheen pienimpiä. Erillinen polkuautorata tarjoaa vauhdin hurmaa myös perheen nuorisolle. Rannalla on tilava viihtyisä grillikota, jonka viereltä vie polku matalalle hiekkapohjaiselle uimapaikalle.

SF-Caravan Lohenpyrstö

Lohenpyrstöntie 53
92140 Pattijoki (RAAHE)
044 716 7803
info@lohenpyrsto.fi

  SF-Caravan Lohenpyrstö

  Tervetuloa SF-Caravan Lohenpyrstöön!

  Lämpimästi tervetuloa Lohenpyrstöön, kauniille merelliselle alueelle Raahen Mikonkariin. Alue tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön lomanviettoon juuri Sinulle. Lohenpyrstöstä on hieno näköala merelle ja huoltorakennukset saunoineen sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Leirintäalueelta löytyy myös oma uimapaikka, joten voit pulahtaa aaltoihin vaikka suoraan saunan lauteilta.

  Halutessasi muita aktiviteetteja, nähtävyyksiä tai vaikka ostoksille, Raahen keskusta on vain neljän kilometrin päässä. Matka taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen läpi kauniin maalaismaiseman. Lohenpyrstöstä voit lainata polkupyörän matkaasi varten.

  Toivottavasti näemme pian!
  SF-Caravan Lohenpyrstö kuuluu Caravan Huiput ryhmään.