SFC-alue

Lohenpyrstö sijaitsee Mikonkarissa Raahessa, aivan meren rannassa kovapohjaisella merenrantaniityllä. Alue on avoinna ympärivuoden. Isäntäpäivystys 1.5. – 30.9., muina aikoina toimimme omatoimialueena. Isännän tavoittaa numerosta 044 716 7803. Sähköpostiosoitteemme on info@lohenpyrsto.fi

Lohenpyrstössä on kaksi huoltorakennusta
Pienemmästä huoltorakennuksesta löydät toimiston, yleisö keittiön ja saniteettitiloja (myös inva). Toimiston yhteydessä toimii myös pieni kioski. Lohenpyrstön kuuluisa puusauna patioineen sijaitsee myös tässä rakennuksessa vain muutaman askeleen päässä uimapaikasta. Kesäisin saunomaan pääsee yleisillä saunavuoroilla joka päivä.

Isompi huoltorakennus, Lohenpirtti, on valmistunut kesäksi 2014. Lohenpirtissä on iso sali tanssilattioineen ja karaokelaitteineen, nuorisotila Vilipertti, pyykkihuolto- ja saniteettitilat. Lisäksi rakennuksesta löytyy tilaussauna ja valmistuskeittiö. Lohenpirtin päädyssä sijaitsevat myös ajokaivo ja vesipiste.

Lohenpyrstön leirintäalue
Alueella on 182 sähköistettyä auto- ja vaunupaikkaa, joista osa on varustettu kWH-mittarilla. Paikkoja on myös aivan rannan tuntumassa merinäköalalla. Ulkoilijoille Mikonkarin ympäristöstä löytyy mm. luontopolku lintutorneineen ja kävelymatkan päässä sijaitsevasta kalasatamasta voit sopivaan aikaan ostaa tuoreet kalat tai valmiiksi käsiteltynä. Raahen keskustaan on noin neljä kilometriä, jonka matkan voit taittaa vaikkapa käyttöösi tarjoamillamme polkupyörillä. Lohenpyrstössä on tasokas lasten leikkikenttä, jonka monipuoliset välineet houkuttelevat perheen pienimpiä. Erillinen polkuautorata tarjoaa vauhdin hurmaa myös perheen nuorisolle. Rannalla on tilava viihtyisä grillikota, jonka viereltä vie polku matalalle hiekkapohjaiselle uimapaikalle.

SF-Caravan Lohenpyrstö

Lohenpyrstöntie 53
92140 Pattijoki (RAAHE)
044 716 7803
info@lohenpyrsto.fi

Hinnasto

SF-CARAVAN LOHENPYRSTÖ HINNASTO 2021-2022
Vuorokausihinta sisältää leiriytymisen, saunan yleisillä saunavuoroilla sekä kesäkaudella valosähkön.
Talvivuorokausi sisältää myös lämmityssähkön
Vuorokausihinta:
SFC-jäsen24 €
Yhdistyksen 069 jäsen20 €
Ei SFC jäsen35€
Telttailija, ei SFC jäsen20 €
Talvikaudella 1.10.2021-8.5.2022 (SFC jäseniltä)25 €
Sähkö:
Mittarisähkö, alueella on useita kWh-mittarilla varustettuja sähköpaikkoja0,21 €/kWh
Lämmityssähkö ilman mittaria5 €/vrk
Ilmastointilaitteen käyttö3 €/vrk
KAUSIPAIKKAHINNAT:
Vuosipaikka (edellyttää 069 jäsenyyttä)600 € + mittarisähkö
Kesäkausi 13.5. – 30.9.2022 (edellyttää 069 jäsenyyttä)400 € + mittarisähkö
Talvikausi 1.10.2021 – 30.4.2022 (edellyttää 069 jäsenyyttä)250 € + mittarisähkö
Kuukausipaikka kesällä, yhtäjaksoisesti 1 kk kerralla200 €/kk + mittarisähkö
Muut palvelut
Pyykinpesukoneen käyttö3 €/kerta
Kuivausrumpu2 €/kerta
Pyykinpesukone + kuivausrumpu5 €/kerta
Perhesauna 50 minperusmaksu 7 € + 3 €/hlö
Saunamaksu vierailta yleisillä vuoroilla3 €/hlö
Kaasu 11 kg25 € / pullo
Säilytysmaksu (ei 069 jäsen)2 € / vrk
Talvisäilytys, säilytysalueella vain 069 jäsenelleveloitukseton
Caravan Huiput etupassilla joka kuudes yö veloituksetta – ei treffeillä. Majoitusvuorokausi päättyy klo 15.00. Yrityshinnat neuvotellaan erikseen tapauskohtaisesti. Oikeus muutoksiin pidätetään.
Vuorokausihinta sisältää leiriytymisen, saunan yleisillä saunavuoroilla sekä kesäkaudella valosähkön.
  SF-Caravan Lohenpyrstö

  Tervetuloa SF-Caravan Lohenpyrstöön!

  Lämpimästi tervetuloa Lohenpyrstöön, kauniille merelliselle alueelle Raahen Mikonkariin. Alue tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön lomanviettoon juuri Sinulle. Lohenpyrstöstä on hieno näköala merelle ja huoltorakennukset saunoineen sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Leirintäalueelta löytyy myös oma uimapaikka, joten voit pulahtaa aaltoihin vaikka suoraan saunan lauteilta.

  Halutessasi muita aktiviteetteja, nähtävyyksiä tai vaikka ostoksille, Raahen keskusta on vain neljän kilometrin päässä. Matka taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen läpi kauniin maalaismaiseman. Lohenpyrstöstä voit lainata polkupyörän matkaasi varten.

  Toivottavasti näemme pian!
  SF-Caravan Lohenpyrstö kuuluu Caravan Huiput ryhmään.