Tapahtumat

Tammikuu
29.-31.1.2021YT Kaamoksen kaatajaisetKuusamo
Helmikuu
13.-14.2.2021LaskiainenLohenpyrstö
Talvi on parhaimmillaan ja vietetään alkavaa kevättä lumisissa maisemissa Lohenpyrstössä. Pientä reipasta ulkoilua, yhdessäoloa ja musiikkia levyltä tai karaoke.
Maaliskuu
5.-7.3.2021Naisten viikonloppuLohenpyrstö
Naistenpäivän tapahtuma päättää hiihtolomaviikon. Kylpypalju ”vierailee” alueellamme. Iltaa vietetään naisten toivoman levymusiikin tahdissa.
Huhtikuu
5.-7.3.2021Lohenpyrstön pääsiäinenLohenpyrstö
Pääsiäinen taittaa lopullisesti talven kohti kesää. Pääsiäisen aikaan Lohenpyrstön noidat ovat liikkeellä ja kokko roihuaa iloisesti.
Toukokuu
13.-16.5.2021Lohenpyrstön avausLohenpyrstö
Nyt jo perinteisesti avataan kesäkausi ja kausipaikkalaisten vaihto onkin ajankohtainen. Lauantaina 15.5.2021 pidetään samalla Lohenpyrstön kevättalkoot. Siivoillaan vähän paikkoja talven jäljiltä, täytämme puuliiterit kesää varten ja vietetään mukavaa yhteistä aikaa koko viikonloppu.
14.5.2021Kevätkokous paketoi menneen toimintavuoden ja onkin aika suunnata katseet kohti orastavaa kesäkautta.Lohenpyrstö
Kesäkuu
24.-27.6.2021 (orkesteri)JuhannusLohenpyrstö
Juhannusta vietetään perinteisesti karavaanialueella. Orkesteri tanssittaa. Myös perinteiset yhteislaulutilanteet antavat hienon mahdollisuuden jokaiselle musiikin ystävälle.
30.6.-4.7.2021Raahen PekanpäivätMajoitustapahtuma
Raahen Pekanpäivät on perinteinen kaupunkifestivaali. Toivotamme kaikki karavaanarit tervetulleiksi majoittumaan alueellemme. Järjestämme kuljetuksen kaupunkitapahtumiin lauantaina. Alueella vietämme aikaa levymusiikin ja karaoken tahdissa
Heinäkuu
16.-17.7.2021Raahen MeripäivätMajoitustapahtuma
Meripäivät ovat saavuttaneet suuren suosion kaupunkitapahtumana Raahessa. Niinpä järjestämme myös tähän tapahtumaan kuljetuksia Lohenpyrstön alueelta. Viikonloppuna viihdymme alueellamme levymusiikin ja karaoken parissa.
Elokuu
13.-15.8.2021Lasten tapahtumaLohenpyrstö
Lasten oma tapahtuma on jo perinteeksi muodostunut koko perheen viikonloppu Lohenpyrstössä. Isät ja äidit voivat hiukan huokaista, kun tapahtuma sisältää myös ruokailut koko perheelle. Perheet nauttivat koulujen aloituksesta ja moni lopetteleekin matkailukautta tämän suurtapahtuman jälkeen. Nuorten disco kruunaa lauantai illan.
Syyskuu
3.-5.9.2021 (PERUTTU)YT-tapahtuma Rosvopaistitreffit (PERUTTU)PERUTTU, Korona-rajoitteiden takia
Lohenpyrstön perinteinen Rosvopaistit kokoavat karavanaarit koko Pohjois-Suomesta. Alue täyttyy iloisista kulkijoista, paistit kypsyvät yön tummetessa ja pitkä pöytä kokoaa karavaanarit yhteiseen ruokailuhetkeen. Orkesteri viihdyttää vieraitamme.
10.-12.9.2021 (PERUTTU)Hengelliset treffit (PERUTTU)PERUTTU, Korona-rajoitteiden takia
Kristilliset Karavaanarit yhdessä Lohenpyrstön sekä Raahen seurakunnan kanssa järjestävät hiukan erilaisen tapahtumaviikonlopun. Tapahtumaosallistujat saavat sanan ja hengen ravintoa matkaevääksi tulevalle talvikaudelle.
Lokakuu
1.-3.10.2021Kausibileet ja syyssiivousLohenpyrstö
Niinpä se taas kesäkausi on kääntymässä kohti syksyä. On aika vaihdella kausipaikkoja ja siivoilla alue talvikuntoon. Laituri on kesän palvellut uimareita ja onkin aika siirtää talvi-teloille. Samoin liiterit täytetään polttopuilla ja valmistellaan aluetta talven kylmenevii päiviin. Karavaanarit hakevat illan viiletessä lämmön hyvän musiikin tahdissa.
Marraskuu
20.11.2021Lohenpyrstön syyskokous, klo 12:00Lohenpyrstö
Kokouksen esityslista julkaistaan 10 vrk ennen kokousta
27.11.2021Lohenpyrstön pikkujoulu
Lohenpyrstön pikkujoulu kerää yhdistyksen jäsenet viikonlopun viettoon Lohenpyrstöön. Joulupukki vierailee varmasti myös illan mittaan ja ”jouluruokaa tarjoo kunnon väki”.
Joulukuu
3.-6.12.2021ItsenäisyyspäiväLohenpyrstö
Ei erillistä järjestettyä ohjelmaa
31.12.2021Uudenvuoden vastaanottoLohenpyrstö
Uusi vuosi ja uudet kujeet kääntyvät kalentereissamme rakettien paukkuessa. Mitäpä uusi vuosi 2022 tuo tulleessaan sitä jäämme odottelemaan.
  SF-Caravan Lohenpyrstö

  Tervetuloa SF-Caravan Lohenpyrstöön!

  Lämpimästi tervetuloa Lohenpyrstöön, kauniille merelliselle alueelle Raahen Mikonkariin. Alue tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön lomanviettoon juuri Sinulle. Lohenpyrstöstä on hieno näköala merelle ja huoltorakennukset saunoineen sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Leirintäalueelta löytyy myös oma uimapaikka, joten voit pulahtaa aaltoihin vaikka suoraan saunan lauteilta.

  Halutessasi muita aktiviteetteja, nähtävyyksiä tai vaikka ostoksille, Raahen keskusta on vain neljän kilometrin päässä. Matka taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen läpi kauniin maalaismaiseman. Lohenpyrstöstä voit lainata polkupyörän matkaasi varten.

  Toivottavasti näemme pian!
  SF-Caravan Lohenpyrstö kuuluu Caravan Huiput ryhmään.