Tapahtumat

30.9-2.10.2022 – Kausibileet ja syyssiivous

Niinpä se taas kesäkausi on kääntymässä kohti syksyä. On aika vaihdella kausipaikkoja ja siivoilla alue talvikuntoon. Laituri on kesän palvellut uimareita ja onkin aika siirtää talvi-teloille. Samoin liiterit täytetään polttopuilla ja valmistellaan aluetta talven kylmenevii päiviin. Karavaanarit hakevat illan viiletessä lämmön hyvän musiikin tahdissa.

Tammikuu
28.-30.1.2022 (PERUTTU)YT Kaamoksen kaatajaisetPERUTTU Korona-rajoitusten vuoksi
Helmikuu
Maaliskuu
Huhtikuu
15.-18.4.2022Lohenpyrstön pääsiäinenLohenpyrstö
Pääsiäinen taittaa lopullisesti talven kohti kesää. Pääsiäisen aikaan Lohenpyrstön noidat ovat liikkeellä ja kokko roihuaa iloisesti.
Toukokuu
13.-15.5.2022Lohenpyrstön avausLohenpyrstö
Nyt jo perinteisesti avataan kesäkausi ja kausipaikkalaisten vaihto onkin ajankohtainen. Lauantaina 14.5.2022 pidetään samalla Lohenpyrstön kevättalkoot. Siivoillaan vähän paikkoja talven jäljiltä, täytämme puuliiterit kesää varten ja vietetään mukavaa yhteistä aikaa koko viikonloppu.
15.5.2022Lohenpyrstön kevätkokousLohenpyrstö
Kevätkokous paketoi menneen toimintavuoden ja onkin aika suunnata katseet kohti orastavaa kesäkautta. Kokouksen esityslista julkaistaan 10 vrk ennen kokousta
Kesäkuu
23.-26.6.2022 (orkesteri)JuhannusLohenpyrstö
Juhannusta vietetään perinteisesti karavaanialueella. Orkesteri tanssittaa. Myös perinteiset yhteislaulutilanteet antavat hienon mahdollisuuden jokaiselle musiikin ystävälle.
Heinäkuu
Elokuu
Ajankohta tarkentuu myöhemminLasten tapahtumaLohenpyrstö
Lasten oma tapahtuma on jo perinteeksi muodostunut koko perheen viikonloppu Lohenpyrstössä. Isät ja äidit voivat hiukan huokaista, kun tapahtuma sisältää myös ruokailut koko perheelle. Perheet nauttivat koulujen aloituksesta ja moni lopetteleekin matkailukautta tämän suurtapahtuman jälkeen. Nuorten disco kruunaa lauantai illan.
Syyskuu
9.-11.9.2022 (orkesteri)YT-tapahtuma RosvopaistitreffitLohenpyrstö
Lohenpyrstön perinteinen Rosvopaistit kokoavat karavanaarit koko Pohjois-Suomesta. Alue täyttyy iloisista kulkijoista, paistit kypsyvät yön tummetessa ja pitkä pöytä kokoaa karavaanarit yhteiseen ruokailuhetkeen. Orkesteri viihdyttää vieraitamme.
30.9-2.10.2022Kausibileet ja syyssiivousLohenpyrstö
Niinpä se taas kesäkausi on kääntymässä kohti syksyä. On aika vaihdella kausipaikkoja ja siivoilla alue talvikuntoon. Laituri on kesän palvellut uimareita ja onkin aika siirtää talvi-teloille. Samoin liiterit täytetään polttopuilla ja valmistellaan aluetta talven kylmenevii päiviin. Karavaanarit hakevat illan viiletessä lämmön hyvän musiikin tahdissa.
Marraskuu
19.11.2022Lohenpyrstön syyskokousLohenpyrstö
Valitaan uusia tekijöitä Lohenpyrstön hallitukseen. Kokouksen esityslista julkaistaan 10 vrk ennen kokousta.
26.11.2022Lohenpyrstön pikkujouluLohenpyrstö
Lohenpyrstön pikkujoulu kerää yhdistyksen jäsenet viikonlopun viettoon Lohenpyrstöön. Joulupukki vierailee varmasti myös illan mittaan ja ”jouluruokaa tarjoo kunnon väki”.
Joulukuu
31.12.2021Uudenvuoden vastaanottoLohenpyrstö
Uusi vuosi ja uudet kujeet kääntyvät kalentereissamme rakettien paukkuessa. Mitäpä uusi vuosi 2023 tuo tulleessaan sitä jäämme odottelemaan.
  SF-Caravan Lohenpyrstö

  Tervetuloa SF-Caravan Lohenpyrstöön!

  Lämpimästi tervetuloa Lohenpyrstöön, kauniille merelliselle alueelle Raahen Mikonkariin. Alue tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön lomanviettoon juuri Sinulle. Lohenpyrstöstä on hieno näköala merelle ja huoltorakennukset saunoineen sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Leirintäalueelta löytyy myös oma uimapaikka, joten voit pulahtaa aaltoihin vaikka suoraan saunan lauteilta.

  Halutessasi muita aktiviteetteja, nähtävyyksiä tai vaikka ostoksille, Raahen keskusta on vain neljän kilometrin päässä. Matka taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen läpi kauniin maalaismaiseman. Lohenpyrstöstä voit lainata polkupyörän matkaasi varten.

  Toivottavasti näemme pian!
  SF-Caravan Lohenpyrstö kuuluu Caravan Huiput ryhmään.