Lasten tapahtuma 12-14.8

SF Caravan Lohenpyrstö

Lasten oma tapahtuma on jo perinteeksi muodostunut koko perheen viikonloppu Lohenpyrstössä. Isät ja äidit voivat hiukan huokaista, kun tapahtuma sisältää myös ruokailut koko perheelle. Perheet nauttivat koulujen aloituksesta ja moni lopetteleekin matkailukautta tämän suurtapahtuman jälkeen. Nuorten disco kruunaa lauantai illan. 2 vuorokautta 70€ Hinta sisältää neljä (4) henkilöä/vaunukunta, lisähenkilöt 5 €/hlö. Kausipaikkalaisten ohjelmamaksu 10 €/hlö. […]

€70

YT-tapahtuma Rosvopaistit

SF Caravan Lohenpyrstö

Lohenpyrstön perinteinen Rosvopaistit kokoavat karavanaarit koko Pohjois-Suomesta. Alue täyttyy iloisista kulkijoista, paistit kypsyvät yön tummetessa ja pitkä pöytä kokoaa karavaanarit yhteiseen ruokailuhetkeen. Orkesteri viihdyttää vieraitamme.

Kausibileet ja syyssiivous

Niinpä se taas kesäkausi on kääntymässä kohti syksyä. On aika vaihdella kausipaikkoja ja siivoilla alue talvikuntoon. Laituri on kesän palvellut uimareita ja onkin aika siirtää talvi-teloille. Samoin liiterit täytetään polttopuilla ja valmistellaan aluetta talven kylmenevii päiviin. Karavaanarit hakevat illan viiletessä lämmön hyvän musiikin tahdissa.

Lohenpyrstön syyskokous

Valitaan uusia tekijöitä Lohenpyrstön hallitukseen. Kokouksen esityslista julkaistaan 10 vrk ennen kokousta.

Lohenpyrstön pikkujoulu

Lohenpyrstön pikkujoulu kerää yhdistyksen jäsenet viikonlopun viettoon Lohenpyrstöön. Joulupukki vierailee varmasti myös illan mittaan ja ”jouluruokaa tarjoo kunnon väki”.

  SF-Caravan Lohenpyrstö

  Tervetuloa SF-Caravan Lohenpyrstöön!

  Lämpimästi tervetuloa Lohenpyrstöön, kauniille merelliselle alueelle Raahen Mikonkariin. Alue tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön lomanviettoon juuri Sinulle. Lohenpyrstöstä on hieno näköala merelle ja huoltorakennukset saunoineen sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Leirintäalueelta löytyy myös oma uimapaikka, joten voit pulahtaa aaltoihin vaikka suoraan saunan lauteilta.

  Halutessasi muita aktiviteetteja, nähtävyyksiä tai vaikka ostoksille, Raahen keskusta on vain neljän kilometrin päässä. Matka taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen läpi kauniin maalaismaiseman. Lohenpyrstöstä voit lainata polkupyörän matkaasi varten.

  Toivottavasti näemme pian!
  SF-Caravan Lohenpyrstö kuuluu Caravan Huiput ryhmään.