Yhdistys

SF-Caravan Lohenpyrstö ry:n yhdistys toimii Raahessa ja lähiympäristössä. Raahen kaupunki tarjosi hienoa mahdollisuutta rakentaa leirintäalue Mikonkarin alueelle. Se oli lähtölaukaus hankkeelle, jonka seurauksena syntyi karavaanariyhdistys, joka otti päämääräkseen rakentaa oman SFC-alueen tarjotulle paikalle. Yhdistyksessä on jäseniä 748 kpl (31.12.2019)

Tervetuloa viihtymään Lohenpyrstöön!

SF-Caravan Lohenpyrstö

Tervetuloa SF-Caravan Lohenpyrstöön!

Lämpimästi tervetuloa Lohenpyrstöön, kauniille merelliselle alueelle Raahen Mikonkariin. Alue tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön lomanviettoon juuri Sinulle. Lohenpyrstöstä on hieno näköala merelle ja huoltorakennukset saunoineen sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Leirintäalueelta löytyy myös oma uimapaikka, joten voit pulahtaa aaltoihin vaikka suoraan saunan lauteilta.

Halutessasi muita aktiviteetteja, nähtävyyksiä tai vaikka ostoksille, Raahen keskusta on vain neljän kilometrin päässä. Matka taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen läpi kauniin maalaismaiseman. Lohenpyrstöstä voit lainata polkupyörän matkaasi varten.

Toivottavasti näemme pian!
    SF-Caravan Lohenpyrstö kuuluu Caravan Huiput ryhmään.