• Hallitus ohjaa ja koordinoi kaikkien palvelujen sujuvuutta
  • Hallituksen kokoukseen pyydetään tarvittaessa toimikuntien vetäjät, jotta tiedonkulku eri osa-alueilla voidaan turvata.
  • Lisäksi hallituksen kokoukseen voidaan kutsua muita hallituksen valitsemia henkilöitä
  • Hallitus pyrkii aktiivisesti lisäämään yhteistyötä myös kaupungin matkailutoimen kanssa
  • Hallituksen vastuulla on toimistopalvelut ja työntekijät
  • Päivittää tarvittaessa aluehinnaston sekä kehittää kassatoimintoja
  • Kausipaikkasopimuksista vastaa hallituksen nimeämät henkilöt
JuurikkaEeva-Liisajäseneeva-liisa.juurikka@pp.inet.fi
LepistoHeinijäsenheinilepisto1@gmail.com
LukkarilaEerojäsen/rahastonhoitajaeero.lukkarila@kotinet.com
MalkamäkiKaripuheenjohtajapuheenjohtaja@lohenpyrsto.fi
MeriläinenKaukovarapuheenjohtajakauko.merilainen@gmail.com
PekkarinenMattijäsenmattipekkarinen0@gmail.com
SalinHannajäsensihteeri@lohenpyrsto.fi
SiltalaKaunojäsenkauno.siltala@gmail.com
    SF-Caravan Lohenpyrstö

Tervetuloa SF-Caravan Lohenpyrstöön!

Lämpimästi tervetuloa Lohenpyrstöön, kauniille merelliselle alueelle Raahen Mikonkariin. Alue tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön lomanviettoon juuri Sinulle. Lohenpyrstöstä on hieno näköala merelle ja huoltorakennukset saunoineen sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Leirintäalueelta löytyy myös oma uimapaikka, joten voit pulahtaa aaltoihin vaikka suoraan saunan lauteilta.

Halutessasi muita aktiviteetteja, nähtävyyksiä tai vaikka ostoksille, Raahen keskusta on vain neljän kilometrin päässä. Matka taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen läpi kauniin maalaismaiseman. Lohenpyrstöstä voit lainata polkupyörän matkaasi varten.

Toivottavasti näemme pian!
    SF-Caravan Lohenpyrstö kuuluu Caravan Huiput ryhmään.