Navikaattoriin: N 64°42’46.3″ E  24°31’09.3″  tai 64.712860, 24.519250, Lohenpyrstöntie ei tunne valitettavasti numeroita.

Opasteet 8-tien varrella molemmista suunnista (pohjoinen ja etelä). Katso suurempi kartta.

Ota yhteyttä

SF-Caravan Lohenpyrstö

Lohenpyrstöntie 53
92140 Pattijoki (RAAHE)
044 716 7803
info@lohenpyrsto.fi

LASKUTUS: (vain sähköisiä laskuja)
003722896071 / MAVENTA

Lohenpyrstössä on kaksi huoltorakennusta
Pienemmästä huoltorakennuksesta löydät toimiston, yleisökeittiön ja saniteettitiloja (myös inva). Toimiston yhteydessä toimii myös pieni kioski. Lohenpyrstön kuuluisa puusauna patioineen sijaitsee myös tässä rakennuksessa vain muutaman askeleen päässä uimapaikasta. Kesäisin saunomaan pääsee yleisillä saunavuoroilla joka päivä.

Isompi huoltorakennus, Lohenpirtti, on valmistunut kesällä 2014. Lohenpirtissä on iso sali tanssilattioineen ja karaokelaitteineen, nuorisotila Vilipertti, pyykkihuolto- ja saniteettitilat. Lisäksi rakennuksesta löytyy tilaussauna ja valmistuskeittiö. Lohenpirtin päädyssä sijaitsevat myös ajokaivo ja vesipiste.

Lohenpyrstön leirintäalue
Alueella on 200 sähköistettyä auto- ja vaunupaikkaa, joista osa on varustettu kWh-mittarilla. Paikkoja on myös aivan rannan tuntumassa merinäköalalla. Aivan rannassa kiertää esteetön luontopolku ”rantapulevaarti”, tarjoten mukavat rantamaisemat ja pienen Pohjanlahden rantapyrähdyksen. Ulkoilijoille Mikonkarin ympäristöstä löytyy mm. luontopolku lintutorneineen ja kävelymatkan päässä sijaitsevasta kalasatamasta voit sopivaan aikaan ostaa tuoreet kalat tai kalat valmiiksi käsiteltynä. Raahen keskustaan on noin neljä kilometriä, jonka matkan voit taittaa vaikkapa käyttöösi tarjoamillamme polkupyörillä.

Lohenpyrstössä on tasokas lasten leikkikenttä, jonka monipuoliset välineet houkuttelevat perheen pienimpiä. Erillinen polkuautorata tarjoaa vauhdin hurmaa myös perheen nuorisolle. Rannalla on tilava viihtyisä grillikota, jonka viereltä ”rantapulevaarti” polku vie matalalle hiekkapohjaiselle uimapaikalle.

  SF-Caravan Lohenpyrstö

  Tervetuloa SF-Caravan Lohenpyrstöön!

  Lämpimästi tervetuloa Lohenpyrstöön, kauniille merelliselle alueelle Raahen Mikonkariin. Alue tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän ympäristön lomanviettoon juuri Sinulle. Lohenpyrstöstä on hieno näköala merelle ja huoltorakennukset saunoineen sijaitsevat aivan rannan tuntumassa. Leirintäalueelta löytyy myös oma uimapaikka, joten voit pulahtaa aaltoihin vaikka suoraan saunan lauteilta.

  Halutessasi muita aktiviteetteja, nähtävyyksiä tai vaikka ostoksille, Raahen keskusta on vain neljän kilometrin päässä. Matka taittuu mukavasti vaikkapa pyöräillen läpi kauniin maalaismaiseman. Lohenpyrstöstä voit lainata polkupyörän matkaasi varten.

  Toivottavasti näemme pian!
  SF-Caravan Lohenpyrstö kuuluu Caravan Huiput ryhmään.